Donateur worden?

Geachte muziek liefhebber

Een groot gedeelte van de Bladelse inwoners heeft warme belangstelling voor onze muziek¬≠vereniging. Opgericht in 1843 is Koninklijke Harmonie l’Union al 170 jaar oud maar nog steeds jong en springlevend.

Onze optredens bij bijzondere gelegenheden en onze concerten worden door velen bezocht en gewaardeerd. De aubade op Koninginnedag, de dodenherdenking, de intocht van Sinterklaas en de opening van de Zomermarkt met muzikale opluistering door onze „Hermenie” zijn voorbeelden van de betrokkenheid van L’Union bij de Bladelse gemeenschap.
Het kermisconcert in Netersel, het kerstconcert, het carnavalsconcert, uitwisselingsconcerten en niet te vergeten de Bladelse Proms mogen steeds op een grote belangstelling rekenen.

Daarnaast heeft L’Union haar eigen opleidingscentrum kunnen realiseren mede dankzij uw ondersteuning. In dit opleidingscentrum krijgen wekelijks meer dan 75 kinderen muziekles in een omgeving die past bij hun inzet en talent. De leerlingen worden opgevangen in een van onze opleidingsorkesten van onze vereniging waar wekelijks gerepeteerd wordt voor diverse optredens zoals o.a. die in het bejaardenhuis.

 

Om de hoge kosten voor de opleiding van leerlingen te betalen en om hen te kunnen blijven voorzien van goede instrumenten en uniformen is de jaarlijkse bijdrage van deze donateurs van vitaal belang.

 

Daarom komen onze leden op vrijdag 1 juli a.s. bij u langs en hopen ook dit jaar uw (vaste) donatie weer te mogen ontvangen. Als u de bijgevoegde envelop met uw donatie voorzien van uw gegevens aan onze leden overhandigt, maakt u kans op vele prijzen.

 

Uiteraard kunt u uw bijdrage ook overmaken op bankrekeningnummer NL18 RABO 0107 5994 06