pieporkest

betreft

info

repetitieavond

vrijdag

repetitietijden

19.00 uur

19.45 uur

locatie

Den Herd, Bladel

dirigent

Fons Vromans

 

Onze piepers zijn belangrijk voor de vereniging. Zij moeten zorgen voor de aanwas van het harmonieorkest. Door ons als vereniging bezig te houden met de training van onze jongste muzikanten houden we ook voeling met de basisschooljeugd en dat is goed voor onze club.


fons VromansHet isĀ  mooi om te zien hoe snel ze zich ontwikkelen in het maken van muziek. Ga maar eens luisteren en herhaal dat na zo'n 8 repetities, de vorderingen zijn verbazingwekkend. Om tijdens een voorspeelsessie te ontdekken dat er weer muzikaal talent de vereniging is binnengestroomd geeft ook al zo'n goed gevoel. Naast dat de piepers belangrijk zijn voor onze vereniging, zijn wij als vereniging ook belangrijk voor de piepers. Het bezig zijn met muziek draagt in een belangrijke mate bij aan de algemene ontwikkeling van de kinderen. Discipline, doorzettingsvermogen, saamhorigheid, muzikale beleving, rekening houden met elkaar, zijn hier voorbeelden van.


Ons PIEP-orkest oefent elke vrijdagavond van 19.00 tot 19.45 uur in den Herd en staat sinds kort onder leiding van Fons Vromans

Ze oefenen om enkele keren per jaar ergens op te treden maar gaan ook wel eens uitstapjes maken naar pretparken, speeltuinen of ondernemen ander gezellige dingen.